Despre noi

TNS Consulting Jobs Agency SRL, este o societate comerciala infiintata in luna Martie 2019, avand ca obiect de activitate Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca.

Societatea beneficiaza de personal calificat in domeniul recrutarii si plasari fortei de munca, de un spatiu dotat cu echipamentele necesare desfasurari activitati, de acreditare de la Inspectoratul de Munca Maramures obtinuta in luna Decembrie 2019.

Incercam sa alegem intotdeauna oameni potriviți pentru proiectele noastre, sa fim un partener pe termen lung, sa ajutam atat persoanele fizice care isi cauta un loc de munca, cat si firmele care isi cauta angajati, prin toate resursele pe care le avem sa gaseasca varianta cea mai buna pentru ei. Dezvoltarea corespunzatoare a unei companii depinde in foarte mare masura si de calitatea personalului angajat, fapt pentru care multe companii cauta sa angajeze personal specializat, care sa dispuna de un minim de experianta in domeniu.

Exista numeroase situatii in care pentru anumite companii nu este foarte rentabil sa isi infiinteze un departament de HR propriu, astfel ca o solutie foarte practica este aceea de a apela la agentii de recrutari externe care sa le ofere sprijin in acest sens. Agentiile de recrutare joaca astazi un rol foarte important atat pentru companii, cat si pentru cei care se afla in cautarea unuiloc de munca potrivit. Vom utiliza pentru fiecare client al nostru orice resursa la maxim, pentru a inchide cu success orice proiect.. Devizul nostru este acela ca reusita si prosperitatea unei comunitati depinde atat de implicarea activă a cetațenilor în treburile administratiei, cât și de eficienta mijloacelor de informare. TNS Consulting Jobs Agency, este o companie tanara, la inceput de drum, dar care are obiective clare si precise in domeniul recrutari, astfel incat insertia pe piata muncii sa fie un program de succes. Ne adaptam cu usurinta pietei si suntem intr-o continua cautare de noi oportunitati si instruire in acest domeniu.

  Ne ghidam intreaga activitate in baza a trei piloni principali: client multumiti, inovatie si seriozitate.

Translate »